SAS Masterclass

Nieuwe medewerkers van PW Consulting zonder SAS ervaring maken in onze masterclass van 6 weken uitgebreid kennis met de belangrijkste onderdelen van het SAS systeem. Hierna worden ze ingezet op een project bij onze klanten waar ze onder begeleiding van een ervaren collega het geleerde in de praktijk gaan brengen.

In de masterclass komen de verschillende aspecten van systeemontwikkeling, datawarehousing en business intelligence aan bod. Hierbij wordt de theorie afgewisseld met cases waarin de cursisten een en ander praktisch kunnen beoefenen.

Onze docenten zijn onze eigen ervaren SAS consultants die hun opleidingsactiviteiten afwisselen met hun werk in de praktijk. Hun actuele ervaringen verwerken zij naadloos in hun lesprogramma’s en voorbeelden.
In de Masterclass leiden wij niet alleen onze eigen medewerkers op, maar ook medewerkers van onze klanten en andere (aankomend) SAS gebruikers. De verschillende modules uit de masterclass kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden

Meer weten? Willem Boersma beantwoordt graag alle vragen. Waarom wachten? Mailen kan naar willem.boersma@pwconsulting.nl en het centrale nummer van PW Consulting is 0345-545060.