Wie zijn wij?

PW Consulting is sinds 1988 specialist in digitalisatie en dataverwerking. Al meer dan 30 jaar helpen we onze relaties te groeien en innoveren. Dat doen we met hoogwaardige dataverwerking en -analyse, het ontwerpen of beheren van complexe informatiesystemen en het ondersteunen bij organisatie- en procesinrichting.

Een goede en langdurige relatie staat voor ons op de eerste plaats. Daarom geven onze consultants het belang van onze klanten altijd voorrang. Dit kunnen we waarmaken omdat onze consultants de flexibiliteit hebben om datgene te doen wat nodig is, waarbij iedere PW consultant kan leunen op de kennis en jarenlange ervaring van 70 collega’s.

Goede consultancy is moeilijk en dat geldt nog sterker in ons complexe en dynamische vakgebied. We geloven dat een goede consultant de ruimte moet krijgen om zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontplooien. Daarvoor hebben we samen met onze partners unieke leergangen ontwikkeld die, in combinatie met onze collegiale samenwerking, zijn ontworpen om de ontplooiing van onze consultants te stimuleren.

PW Consulting bereikt op deze wijze ook als organisatie en werkgever de balans die we zo belangrijk vinden; de juiste aandacht voor mens, relatie en resultaat op een open en eerlijke manier. We denken dat dit een belangrijke reden is waarom onze relaties al decennialang kiezen voor de samenwerking met PW Consulting.

Sinds 1988 is PW Consulting SAS partner en hebben we unieke expertise in SAS®. Daarnaast werken we ook met Microsoft, open source zoals R en Python en verschillende database systemen en andere ondersteunende technieken.

We zijn onder andere actief bij banken en verzekeraars, rijksoverheid, gezondheidszorg, voedingsmiddelenindustrie en transport.

Enkele van onze klanten zijn: DNB, ABN AMRO, Achmea, CZ, Danone Nutricia, Gelderse Vallei, St. Maartenskliniek, RVO, RWS, NVWA, Belastingdienst, Jacobse-Douwe Egberts, NS.

PW Consulting

PW Consulting