SAS Business Analytics

Heldere analyses met SAS Business Analytics
SAS brengt bedrijfsbreed structuur aan in uw data. Dit stelt organisaties in staat heldere analyses te maken, op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en de juiste strategie te ontwikkelen. Daarmee krijgen organisaties een blijvende voorsprong op de concurrentie, besparen ze kosten en werkt de gehele organisatie aan betere prestaties.
Met behulp van de SAS-software halen organisaties meer uit hun bedrijfsgegevens. SAS-software is technologie- en platformonafhankelijk en daardoor naadloos te integreren met bestaande applicaties. Zo wordt inzicht verkregen in grote hoeveelheden informatie die uit verschillende informatiesystemen afkomstig is. Van informatie naar inzicht dus.

Marktleider in business analytics software
SAS is opgericht in 1976 en is uitgegroeid tot marktleider in business analytics software en de grootste onafhankelijke business analytics leverancier. SAS helpt klanten op meer dan 50.000 locaties en in 126 landen hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller betere beslissingen te nemen. SAS biedt de THE POWER TO KNOW®. SAS is sinds 1986 actief in Nederland.