Missie van PW Consulting

Succes in Business Intelligence en Business Analytics, dat is onze missie. Om dit te realiseren werken onze consultants op een open, eerlijke en betrokken manier nauw samen met onze relaties. We halen goede resultaten doordat we multidisciplinair en op verschillende niveaus kunnen opereren, variërend van technologie, analyse en innovatie tot strategische planning en organisatorische transitie.

Wij ontwikkelen en innoveren onszelf voortdurend en vinden dit vanzelfsprekend en noodzakelijk in het complexe, snel ontwikkelende domein van business analyse, data science, data management en IT.

Onze visie op succesvol samenwerken

PW Consulting staat bekend om de open cultuur, inspirerende omgeving en sterke focus op het stimuleren van persoonlijke groei. Onze mensgerichte aanpak brengt het beste in ons team naar boven.

Wij geloven dat de basis van leven en werken een positief mensbeeld is. Dat betekent dat we vertrouwen op integriteit en eigen verantwoordelijkheid van mensen. Zo vinden wij het vanzelfsprekend dat onze medewerkers en opdrachtgevers oog hebben voor elkaars belangen.

Dit positieve mensbeeld hebben we geconcretiseerd in zes waarden die de bron vormen voor ons in- en externe beleid: ruimte, openheid, genegenheid, eenvoud, ontplooiing en nuchterheid. We leven en werken naar deze waarden.