Software as Medical Device

Betere zorgkwaliteit en sneller geïmplementeerd

Onze partner Healthplus.ai is erin geslaagd de kans op een snelle genezing na een operatie sterk te verbeteren, door middel van Periscope, een slimme SaMD (Software as Medical Device). Wij hebben hiervoor een oplossing ontwikkeld waarmee Periscope en andere SaMD’s snel, veilig en robuust in het zorgproces geïmplementeerd kunnen worden, en gedurende de hele lifecycle de SaMD altijd betrouwbare resultaten genereert.

Onze oplossing maakt het mogelijk om meerdere SaMD’s tegelijkertijd te gebruiken, en nieuwe SaMD’s kunnen uitgerold worden (of verouderde gedeactiveerd) zonder dat hiervoor een IT project nodig is.

Naast SaMD’s maken we ook het eenvoudig implementeren van SaID’s (Software as Information Device) mogelijk, bijvoorbeeld voor OK duur voorspelling.

Healthplus.ai, PW Consulting en SAS krijgen EU-subsidie voor terugdringen post-operatieve infecties in ziekenhuizen.

Samen met Healthplus.ai en SAS, werkt PW aan het schaalbaar aanbieden van een bewezen AI-oplossing voor het terugdringen van post-operatieve infecties. We ontwikkelen hiervoor een unieke oplossing die de zorgkwaliteit verbetert voor een grote groep patiënten in Nederland en binnenkort ook de EU. Dit vormt een sterke persoonlijke drijfveer voor het projectteam: Bart Geerts (Healthplus.ai), Bart Steverink (Healthplus.ai), Frank Dietvorst (PW Consulting), Jeroen de Nooijer (PW Consulting), Antonie Berkel (SAS), Arthur de Crook (SAS).

Lees verder: https://bit.ly/340FlU0