Health Data & Analytics Service

Samen met zorginstellingen

Om innovatie op het gebied van data en analytics op een laagdrempelige manier voor ziekenhuizen toegankelijk te maken, biedt PW Consulting een Healthcare Data & Analytics Service aan. Een stapsgewijze aanpak die ziekenhuizen helpt om meer waarde uit hun data en analytics projecten te halen en tevens makkelijk te kunnen opschalen

We werken samen met zorginstellingen waarbij we het belangrijk vinden dat de zorginstelling aan het roer staat. Met haar eigen data in haar eigen omgeving en een realistische stap-voor-stap aanpak streven we naar een partnership. Met een team vol domeinkennis, een krachtig technologisch fundament en een gezonde dosis enthousiasme helpen we jouw organisatie op weg naar een data-gedreven zorginstelling.

De Healthcare Data & Analytics service laat zorginstellingen aan de hand van concrete stappen onder begeleiding van experts stappen zetten met data & analytics. Het doel is om aan te sluiten op het volwassenheidsniveau van de zorginstelling en een structuur neer te zetten waar de zorginstelling vervolgens zelf mee aan de slag kan en daarbij zelf aan het roer staat.

Er zijn veel actuele thema’s binnen de zorg. PW Consulting biedt o.a. expertise aan op onderstaande thema’s.