Wat we doen

Onze consultants horen bij de top van Nederland en daar zijn we enorm trots op. We helpen ze aan de top te blijven door een uitgebreid en continu ontwikkelprogramma, en het organiseren van veel onderlinge samenwerking zodat kennis en ervaring snel gedeeld worden.

Onze werkwijze is dat we alle expertise in huis hebben voor het hele proces van data naar inzichten, wat je ook zou kunnen omschrijven als de combinatie van Business Intelligence, Advanced Analytics, Data Science en Technical Lifecycle Management. En daarnaast ook nog Business Analyse, Architectuur, Data Management en het opleiden en verbeteren van teams en organisaties.

We zijn dus niet alleen technisch georiënteerd, maar werken ook met én aan organisaties, zoals bij strategievorming en het opzetten van programma’s, maar onze consultants zijn bijvoorbeeld ook scrum master of product owner, of trainen teams in agile werken.

Doordat we zo breed ingericht zijn, kunnen onze consultants elkaar inspireren en trainen en kunnen we voor onze klanten altijd de juiste resultaten realiseren. Op deze manier zorgen we voor een gezonde trots, positieve energie en blijven we onszelf vernieuwen.

In ons 35-jarige bestaan (!) hebben we een schat aan SAS ervaring opgebouwd, en weten daardoor alle mogelijkheden van SAS te benutten. Waar 35 jaar geleden niet veel alternatieven bestonden naast SAS, is dit inmiddels sterk veranderd en wij zijn meegegroeid met deze veranderingen. We werken dus niet alleen met de nieuwste SAS technieken en methodes, maar ook met Microsoft, Python en R.