Ben jij de Microsoft Data Engineer Consultant die ons kan helpen om ons te ontwikkelen op het gebied van de Microsoft Data Engineer en Analytics competenties?

Wie ben jij?

Jij bent die nieuwsgierige consultant die graag analytisch en creatief bezig is en zich wil blijven ontwikkelen in de wereld van data en informatie. Je vindt het leuk om je kennis te delen met andere consultants en klanten.
Als consultant werk je bij verschillende soorten opdrachtgevers en daarnaast help je mee om te bouwen aan de interne kennisontwikkeling op gebied van Microsoft / Azure binnen PW Consulting. Jij helpt zowel de klant als PW Consulting verder te komen als het gaat om data engineering en analytics op vlak van Microsoft. Elke klantvraag is anders en geen opdracht is hetzelfde, je doet nieuwe kennis op in elke omgeving waar je werkt.
Bij onze klanten werk je veel samen met zowel business als IT. Als consultant van PW ben je een belangrijk onderdeel van het team waarin je komt te werken. Je werkt vaak in multidisciplinaire teams – samenwerken en communiceren gaat je dan ook gemakkelijk af.

Dit breng je mee:

  • minimaal 3 jaar werkervaring als consultant in het Microsoft BI-vakgebied;
  • een HBO-/WO-achtergrond met een technisch, kwantitatief of analytisch karakter;
  • een geldige certificering als Microsoft Certified: Azure Data Engineer Associate;
  • kennis van databases (SQL Server, Teradata of Oracle);
  • zeer goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wie zijn wij?

PW Consulting is opgericht in 1988 en is gespecialiseerd in business intelligence en analytics.
Onze klanten zijn Nederlandse top-100 ondernemingen in financiële dienstverlening, overheid, industrie, gezondheidszorg, farmacie en zakelijke dienstverlening.
Wij hebben persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Bij PW staan collega’s als mens centraal en ben je niet alleen een werknemer.
Met 70 hoogopgeleide professionals helpen wij organisaties om optimaal te profiteren van data en voegen we waarde toe aan hun bedrijfsvoering. Onze werkwijze hierbij is toegankelijk, transparant en objectief. Vanuit een steeds breder wordende scope aan dienstverlening ontwerpen, analyseren, ontwikkelen en beheren wij bij onze klanten. Daarnaast adviseren wij onze klanten over het bereiken van hun tactische en strategische doelen.

Wat bieden wij?

Bij PW kun je rekenen op een interessante functie met diverse in- en externe opleidingstrajecten, die we inzetten al naar gelang jouw behoeften. Je staat in nauw contact met gemotiveerde collega’s met veel kennis, die graag van elkaar leren en elkaar bij complexe vraagstukken ondersteunen.
Natuurlijk zorgen we ook voor goede arbeidsvoorwaarden, een leaseauto of mobiliteitsregeling, een laptop en een mobiele telefoon.
Heb je interesse? We maken graag kennis met je! Stuur je cv en korte motivatie naar martijn.schriever@pwconsulting.nl of bel voor meer informatie met (0345) 54 50 60.