Business Solutions

Applicatieontwikkeling

Tot vijf keer sneller applicaties ontwikkelen. Met behulp van het Mendix platform realiseert PW Consulting bedrijfsapplicaties tot wel vijf keer sneller. En bovendien tegen significant lagere kosten. Het Mendix Portal Platform stelt business analisten in staat zelf visueel processen en applicaties te modelleren en deze eenvoudig te integreren met bestaande systemen.

Store Optimizer

Op basis van uitgebreid onderzoek, geavanceerde analyses en innovatief gebruik van de digitale consument footprint heeft PW Consulting een unieke, eenvoudig te implementeren oplossing ontwikkeld die de indeling van de winkelruimte optimaliseert voor elke productcategorie. Dit zorgt voor zo’n 2-8% groei van de omzet binnen 4-8 weken en het leveren van een directe bijdrage aan winst.

Process Optimizer

Veel systemen en apparatuur in de fabriek leveren data. Informatie wordt per machine op diverse displays getoond, maar het totaalbeeld ontbreekt. De Process Optimizer van PW Consulting brengt alle gegevens samen in één datawarehouse, zodat vanuit een centrale plaats alle processen gevolgd kunnen worden.