Excellent vakmanschap

Door onze krachtige visie op mensen en relaties creëren wij een ruimte waarbinnen onze consultants zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Zo kunnen PW medewerkers zich ontwikkelen tot de beste vakmensen in de markt. Excellente vakmensen die zich laten typeren als inventief, zelfstandig en een tikje eigenzinnig.

Om dit vakmanschap te blijven ontwikkelen, investeert PW doorlopend een flink deel van haar omzet in de verdere opleiding en begeleiding van haar medewerkers.

Persoonlijke ontwikkeling

Interne kennisdelingsessies met behulp van best practices garanderen de uitwisseling van praktische inzichten en concepten tussen de consultants onderling. Onze junior consultants volgen een uitgebreide masterclassprogramma. Aansluitend gaan ze onder begeleiding van een senior consultant aan de slag en krijgen ze in hun eerste jaar extra begeleidingssessies. Er wordt veel aan gedaan om consultants te ondersteunen in het werk en verdere ontwikkeling.

Met intensief fieldmanagement en regelmatige functionering- en beoordelingsgesprekken zorgen we ervoor dat iedere medewerker alle aandacht krijgt die nodig is en maximaal ondersteund wordt in de persoonlijke ontwikkeling en de uitvoering van opdrachten. Daarmee maakt PW Consulting het verschil.